Relatiebureau in Drenthe

Een abstract digitaal kunstwerk met overlappende geometrische vormen in groen, oranje en bruin. De compositie bevat cirkels, een rechthoek en verschillende hoekige vormen met een gestructureerde afwerking op een witte achtergrond. Net als een kunstzinnige vorm van matchmaking creëren de vormen een gelaagd, dynamisch visueel effect.

Kom jij uit Drenthe en zoek je iemand waarmee je je leven kunt delen? Dan heb je geluk! PartnerSelect is namelijk in heel Nederland, dus ook Drenthe, al jarenlang actief bezig met het creëren van duurzame liefdesrelaties.

We zijn als relatiebureau in Drenthe niet alleen in de grotere steden zoals Assen, Meppel, Hoogeveen en Emmen actief bezig met matchmaking, maar ook in de kleine gemeentes. Zo is het altijd mogelijk om iemand te vinden die uit jouw regio komt én helemaal bij jou past.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

PartnerSelect heeft in Drenthe al ontzettend veel koppels samengebracht. Leuke mensen die op zoek zijn naar een partner zijn namelijk overal in Nederland te vinden. Uit ervaring weten we dan ook dat er vrijwel altijd iemand is in jouw regio is die bij jou past. We snappen dat je van tevoren wel graag wilt weten hoe groot de kans is dat je via ons relatiebureau in Drenthe een leuke partner vindt. Daarom kun je door middel van onze slagingskanstest alvast bekijken hoe groot de kans is dat je via ons relatiebemiddelingsbureau iemand vindt die bij je past.

De eerste stap naar geluk in de liefde

Voordat we beginnen met het vinden van een geschikte partner voor jou, is het natuurlijk belangrijk dat we je goed leren kennen. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek praten we bijvoorbeeld over wat jij belangrijk vindt in een relatie, wat voor leuke dingen je graag met je partner zou willen doen en wat jouw interesses zijn. Na dit gesprek gaan onze matchmakers op zoek naar mogelijk goede partners voor jou. Je kunt hier meer lezen over de werkwijze van ons relatiebureau in Drenthe.

Werkwijze

Een eenvoudige illustratie van een geel huis met een houten schutting, een oranje deur en twee ramen. Rechts staat een boom met een blauw bladerdak en oranje stippen. Onder de boom staat het oranje gezicht van een lachende kat met snorharen, symbool voor de warmte van het opbouwen van een duurzame relatie.
Illustratie van vijf verschillende mensen. De groep bestaat uit personen met verschillende haarkleuren, kleding en accessoires, zoals een bril. Ze zijn allemaal afgebeeld met eenvoudige, kleurrijke geometrische vormen en lachende gezichten, die de levendige geest belichamen van een matchmaking-service die zich inzet voor het opbouwen van duurzame relaties.
thee of koffiepot met mok en spel kaarten
illustratie-stel-hartjes
hand omlaag die met wijsvinger omlaag wijst
Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.