Relatiebureau voor 60-plussers

Ben jij 60-plusser, single en op zoek naar een leuke partner? Dan ben je bij PartnerSelect aan het juiste adres. We begrijpen namelijk helemaal dat het gedurende de tijd steeds lastiger kan lijken om een goede partner te vinden. Als 60-plusser heb je namelijk vaak al een hoop meegemaakt, wat bagage van eerdere relaties, vaste waarden en normen en eventuele kinderen waar we graag rekening mee willen houden.

Bij PartnerSelect weten we precies hoe we hiermee om moeten gaan en zijn we ervan overtuigd dat het nooit te laat is voor de liefde.

Op naar een relatie!

Doe de slagingskanstest

Voordat je je aanmeldt voor een intakegesprek bij ons relatiebureau voor 60-plussers kun je altijd eerst onze slaginskanstest doen. Deze test duurt slechts een paar minuten en geeft een schatting van je hoe groot de kans is dat je via PartnerSelect een leuke partner vindt. Om deze schatting te maken wordt er bijvoorbeeld gekeken naar je hobby’s, interesses en eerdere relaties. Ben je benieuwd? Doe dan vandaag nog de slagingskanstest.

Doe hier de slagingskanstest en ontdek de mogelijkheden

Zo werkt PartnerSelect

Bij ons relatiebureau voor 60-plussers vinden we het belangrijk dat we duurzame relaties tot stand brengen. Om dit voor elkaar te krijgen beginnen we altijd met een intakegesprek. Tijdens zo’n intakegesprek praten we over jouw normen en waarden, wat je belangrijk vindt in een relatie en bijvoorbeeld over wat jouw hobby’s en interesses zijn. Na het intakegesprek gaat jouw matchmaker op zoek naar een goede match. Van degene die een goede match zou kunnen zijn krijg je vervolgens een foto en het profiel te zien. Wanneer jij én je mogelijk nieuwe partner allebei instemmen kan de ontmoeting beginnen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Het is nooit te laat voor een nieuwe liefde

Kees was gescheiden en Inge was al vier jaar weduwe. Toevallig besloten ze allebei deel te nemen aan een activiteit van PartnerSelect in Groningen. De wandeling leidde uiteindelijk tot nog een date, de eerste kus en een gelukkige liefdesrelatie.

Lees meer over deze ervaring

Kees en Inge