Singlesdag Boeiend Leiden

Leiden kent vele stadslegendes, van die hardnekkige verhalen, waarvan niemand precies weet of ze waar of niet waar zijn. Leiden is verder een ontzettend mooie stad met grachten, monumentale panden en een erg rijke geschiedenis.

Wil je meer over deze stad te weten te komen, haar boeiende verhalen ontdekken en tegelijkertijd leuke singles ontmoeten? Ga dan op zondag 9 september a.s. met ons mee! Leiden is boeiend!

Kennismaking

Koffie of thee en een heerlijk stuk appeltaart. Daar beginnen we de dag mee. Er zullen meteen de eerste contacten worden gelegd.

Boottocht

Na de kennismaking worden we opgehaald door een gids met een privé rondvaartboot. Onze gids vaart circa anderhalf uur door de mooie grachten van Leiden en vertelt onderweg over de stad en haar verhalen.

Stadswandeling

Na een uitgebreide en geheel verzorgde lunch worden we opgehaald door een nieuwe gids. Nu ontdekken we Leiden te voet en vervolgen we onze historische ontdekkingstocht langs de mooie hofjes, monumentale panden, de steegjes van Leiden en langs haar universiteit, haar musea en haar roemrijke geschiedenis.

Afsluitende borrel

We sluiten de dag af met een lekker drankje en een snack. Je hebt natuurlijk de gelegenheid om bij te praten over de dag of de gelegenheid om nog even die ene man of vrouw te leren kennen die je nog niet hebt gesproken.

Programma

 • 10.30-11.15 : Welkom met koffie/thee en appeltaart bij Stadscafé Van der Werff
 • 11.15-13.00 : Boottocht door de grachten van Leiden
 • 13.00-14.30 : Uitgebreide lunch bij brasserie restaurant Koetshuis de Burcht
 • 14.30-16.00 : Stadswandeling onder begeleiding van gids
 • 16.00-17.00 : Afsluitend drankje met snack bij Stadscafé Van der Werff

Tijdens de dag zullen medewerkers van PartnerSelect aanwezig zijn. Zij maken er een geslaagde dag van en zorgen ervoor dat je alle gelegenheid krijgt om elkaar te leren kennen. En dit is geen verhaal of legende, dat je het even weet!

Aanmelden + kosten

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk. Wil je de volgende keer op tijd zijn en ook op een ongedwongen manier leuke mensen ontmoeten? Meld je dan aan op onze agenda. We organiseren regelmatig nieuwe activiteiten en daar zit vast wel iets bij voor jou.

Soepel annuleringsbeleid

Zonder zorgen kun je je aanmelden, want je kunt zonder opgaaf van reden tot 3 dagen voor de aanvang van de activiteit de aanmelding annuleren. Je betaalt bij annulering binnen deze termijn alleen de 4,95 euro administratiekosten. Sta je bij PartnerSelect voor bemiddeling ingeschreven? Dan is annuleren tot deze 3 dagen voorafgaand aan de activiteit kosteloos.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit? Neem gerust contact met ons op via: info@partnerselect.net of 088-1997000. We staan je graag te woord!

PartnerSelect single activiteiten

 • Compleet verzorgd
 • Deelnemers van je eigen leeftijd
 • Ongedwongen sfeer
 • Voor leden en niet-leden
 • Soepel annuleringsbeleid
 • Kennismakingen staan centraal