Paula en Arnoud

Dat het belangrijk is om navraag te doen over voorwaarden en garanties bij een relatiebureau ondervond Arnoud (35). Na een minder prettige ervaring, vergeleek hij verschillende relatiebureaus met elkaar. Niet zonder succes … via PartnerSelect leerde hij Paula (34) kennen.

Paula & Arnoud

Zonder PartnerSelect hadden Paula en ik elkaar niet ontmoet. Ik blijf het nog steeds geweldig vinden dat wij elkaar uiteindelijk toch gevonden hebben.

Voordat ik me bij PartnerSelect inschreef, had ik mij al ingeschreven bij een ander groot relatiebureau. Ik had daar in eerste instantie informatie aangevraagd, maar de consulente wilde liever eerst langs komen voor een vrijblijvend gesprek. Daar heb ik mee ingestemd. Achteraf denk ik dat ik dat niet had moeten doen. In het gesprek vulde de consulente samen met mij het inschrijfformulier in en ik heb dat ondertekend zonder eerst de voorwaarden te lezen. Niks ten nadele van dat bureau of de consulente, die deden juridisch gezien niets fout.

Ik had gewoon niet zo stom moeten zijn om het formulier te ondertekenen. De inschrijving was voor een jaar, en de kosten waren meer dan 1.800 euro op basis van mijn inkomen. Een bedrag dat ik toen graag over had om een partner te vinden. Tijdens de inschrijving heb ik vier beschrijvingen van dames gekregen.

De beschrijvingen hadden veel weg van contactadvertenties, een opsomming van feiten, niks persoonlijks aan. Zelfs een foto zat er niet eens bij. Met geen van de dames heb ik contact gehad. Het jaar was vlug om en daarna kon ik mij opnieuw inschrijven. Dit heb ik toen niet gedaan.

Na een jaar besloot ik toch maar weer een poging te wagen. Om herhaling te voorkomen heb ik bij verschillende bureaus eerst geïnformeerd. PartnerSelect sprong daar uit. Het was het enige bureau dat duidelijk was over de prijs. Ruim twee keer goedkoper dan het bureau waar ik al ingeschreven had gestaan. Daarnaast word je niet uitgeschreven na een jaar, maar pas nadat je alle zes de contactmogelijkheden gehad hebt. Of natuurlijk als je een partner gevonden hebt! Dit was voor mij erg belangrijk.

Ik heb ongeveer anderhalf jaar ingeschreven gestaan bij PartnerSelect. Eerlijk gezegd kreeg ik soms het teleurgestelde gevoel weer terug. Gelukkig wist André, mijn persoonlijke bemiddelaar, mij te overtuigen van de voordelen van deze werkwijze. Ik denk dat ik uiteindelijk wel elf voorstellen van dames heb gehad. Dit zijn beschrijvingen met daarboven een foto van de vrouw.

In het begin was het moeilijk om het juiste type voor mij te vinden. Ik kan niet zo goed mijn mening verkondigen, dus het was voor het bemiddelingsteam even zoeken. Ik werd ook wel eens afgewezen. Uiteindelijk heb ik met vijf vrouwen contact gehad. De eerste meiden waren zeker wel mijn types, maar de klik was er simpel weg niet. Dat moet je dan maar accepteren.

Het laatste contactvoorstel was van Paula. Geweldige foto, leuke beschrijving: Helemaal mijn type. Ook zij reageerde positief op mijn beschrijving. We hebben elkaar ontmoet in Burgers Zoo. Ik was daar zelf al jaren niet geweest, zij had een abonnement met haar zoontjes (die gingen de eerste dat trouwens niet mee :-)). Ze wist me dus veel te vertellen over de dieren, genoeg gespreksstof. Het klikte goed tussen ons en we hebben besloten om nog een keer af te spreken. Van het een kwam het ander. We zijn echt heel gelukkig met elkaar. Ook haar twee zoontjes kunnen zich goed vinden in de situatie. Kortom: Geweldig bedankt PartnerSelect!

Arnoud

logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.