Nieuwjaarsborrel 2024

Vier gevulde champagnefluiten klinken samen, met in het midden de tekst "PartnerSelect Nieuwjaarsborrel", waarmee een jaar van succesvolle matchmaking en het opbouwen van duurzame relaties wordt gevierd.

Traditioneel trapt PartnerSelect het jaar af met een gezellige nieuwjaarsborrel. Dit jaar zijn we te gast op Kasteel Woerden. Een toplocatie! In een sfeervolle ambiance toasten op het nieuwe jaar. Geef je op tijd op, want vol=vol.

Wat kun je van de middag verwachten?

We ontvangen iedereen met veel enthousiasme en gedurende de borrel komen er lekkere drankjes en snacks voorbij. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer, zodat jij je vrij voelt om met de andere aanwezigen kennis te maken. Een mooie middag staat voor je open en misschien…

Wanneer en waar?

Singlesborrel Kasteel Woerden

Zondag 28 januari a.s. zal de nieuwjaarsborrel plaatsvinden. Je bent vanaf 13.00 uur welkom. De borrel duurt tot ongeveer 15.30 uur en vindt plaats in Kasteel Woerden. Deze locatie is op 5 minuten wandelen van station Woerden gelegen en ook met de auto prima te bereiken.

Dresscode

Om dit event een extra feestelijk tintje te geven, willen we je vragen casual-chic gekleed te komen. Met aandacht gekleed, maar wel in kleding waarin jij jezelf prettig voelt.

Benieuwd naar al onze single activiteiten?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.