Loes en Edward

Hieronder vindt u het verslag van twee gelukkig geslaagde mensen.

PartnerSelect heeft ons, Loes en Edward, benaderd onze ervaringen met dit relatiebemiddelingsbureau met partnerzoekenden te delen. Wij, zijn door Relatiebureau PartnerSelect bij elkaar gebracht, en werken daarom ook graag mee aan dit project. Omdat wij allebei een ander verhaal hebben, doen wij individueel verslag van onze keuze voor PartnerSelect en onze bemiddeling.

Loes:

Voordat ik mij inschreef bij PartnerSelect heb ik al het één en ander geprobeerd om een relatie te vinden. Zo heb ik een contactadvertentie geplaatst en op een datingsite gestaan. Ik kreeg veel verschillende reacties. De meeste waren niet serieus, maar sommige leken mij wel wat.

Ik heb zo twee afspraakjes gemaakt, beiden waren behoorlijk teleurstellend. De eerste man die ik ontmoette deed aanvankelijk heel vriendelijk en beleefd, maar toen we afscheid wilden nemen, werd hij erg aanhankelijk en opdringerig. Gelukkig sta ik mijn mannetje wel en heb ik hem gezegd dat ik daar totaal niet van gediend was. De tweede ontmoeting was ook een mislukking, de man die ik ontmoette was totaal niet de man van de beschrijving.

Ik ben niet iemand die direct opgeeft na een tegenslag, maar met die advertenties en datingsites had ik het wel een beetje gehad. Ik ben toen bewust opzoek gegaan naar een relatiebemiddelingsbureau. Ik ben nogal kordaat ingesteld, maar beslis niet overhaast. Ik heb gewoon het rijtje relatiebureaus afgebeld dat in Google verscheen.

Bij PartnerSelect kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij goed kon uitleggen hoe de bemiddeling in z’n werk gaat. Ik ben zo’n type die flink doorvraagt over de voorwaarden, mijn rechten, de kosten en mijn kansen. Mijn kansen werden bijna te eerlijk besproken. Omdat ik een vrouw ben in een niet zo makkelijke leeftijdcategorie, kon de bemiddeling wel eens een langere tijd in beslag nemen. Daarbij kwam dat ik een man zocht met een ontwikkeling op Hbo-niveau, iets wat in ‘relatiebemiddelingsland’ ook niet gemakkelijk schijnt te zijn.

Waarom ik mij toch bij PartnerSelect heb ingeschreven? Aan het gesprek hield ik een goed gevoel over en daarnaast kon ik zelf aangeven hoe intensief ik de bemiddeling wilde aanpakken. PartnerSelect is daarbij eerlijk over de kosten en mijn kansen.

Daarnaast biedt het ook daadwerkelijk goede garanties: je blijft ingeschreven staan totdat je zes mannen hebt kunnen ontmoeten. Deze voorwaarden ben ik bij geen enkel ander bureau tegengekomen, bovendien is de prijs direct helder. Geen één ander bureau kon mij vertellen wat de bemiddeling zou gaan kosten, zonder eerst bij mij langs te komen. De kosten bij PartnerSelect zijn gewoon zeer schappelijk vergeleken met andere bureaus.

De bemiddeling verliep zoals de medewerker verteld had, niet al te gemakkelijk. Toch kon ik duidelijk merken dat daadwerkelijk goed gezocht werd voor mij. Ik heb een aantal voorstellen gekregen voordat ik de persoonsbeschrijving van Edward kreeg. Niet alle mannen waren helemaal mijn type, maar de persoonsbeschrijving kwam altijd redelijk goed overeen met mijn wensen.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik mijn wensen niet als eisen zie. Het is immers al moeilijk genoeg om überhaupt een hoger opgeleide man te vinden. Dan moet je niet over elk woordje gaan vallen. Met een man heb ik ook kennisgemaakt. Het was een goede vent, maar de klik was er niet echt. Van beide kanten overigens. Het afspraakje met Edward verliep aanvankelijk wat stroef, hij kon zich niet goed uiten, en leek wat afwezig. Toch, voelde ik wel dat er tussen ons wat kon ontstaan. Ik heb voorgesteld om elkaar nog eens te ontmoeten. Toen hebben we een lange wandeling door de duinen gemaakt. De klik was er zeker en na anderhalf jaar is die er nog steeds.

Edward:

Ik heb mij ingeschreven bij PartnerSelect naar aanleiding van een advertentie in het NRC-Handelsblad met een wervingsactie voor hoger opgeleide mannen. Ik was mij al een tijdje aan het oriënteren op het gebied van de relatiebemiddeling, maar had nog geen concrete keuze gemaakt. Ik sta altijd een beetje sceptisch tegenover dit soort dingen. Nadat ik in een uitgebreid gesprek met bemiddelaar Arjan de mogelijkheden van de bemiddeling van PartnerSelect heb besproken, heb ik mijzelf ingeschreven.

Ik heb recht op zes daadwerkelijke contactmogelijkheden. Zolang ik ze nog niet alle zes heb gehad, blijven zij voor mij zoeken. PartnerSelect zal daarom altijd proberen een goed voorstel te doen, anders raken ze nooit van mij af.

Ik heb uiteindelijk, voordat ik de persoonsbeschrijving van Loes te zien kreeg, maar twee voorstellen gehad. Om een vergelijking te maken met de contactvoorstellen die ik voor de hare mocht ontvangen: In de beschrijving kwam Loes op mij over als een vrouw met een scherpzinnige eigen mening, maar wel iemand die open staat voor andere opvattingen. De andere twee dames -die ik overigens niet ontmoet heb- leken mij te veel bezig met zichzelf.

De leuke foto van Loes sprak mij meer dan aan, hoewel de andere dames er ook zeker mochten wezen. Mijn reactie was daarom ook positief en gelukkig kon Loes zich ook vinden in mijn persoonsbeschrijving.

De ontmoeting zelf liep helaas niet zo vlekkeloos. Ik was er niet helemaal bij, vanwege reorganisaties op mijn werk. Uiteindelijk hoefde ik mij geen zorgen te maken, maar op dat moment lagen de kaarten anders. Gelukkig voelde Loes feilloos aan dat mij iets dwars zat en bood zij aan om nog eens af te spreken. En met resultaat: Wij zijn nu bijna anderhalf jaar samen.

Wij hopen dat we met deze beschrijving mensen die opzoek zijn naar een partner op de hoogte kunnen brengen van de mogelijkheden die PartnerSelect biedt. Wij raden iedereen aan altijd eerst contact op te nemen met een bureau alvorens je in te schrijven.

logo datingbureau PartnerSelect relatiebemiddeling

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.