Vrouw zoekt boer: 5x waarom je met een boer moet daten

boer zoekt vrouw

Vrouw zoekt boer, maar kan deze niet vinden. Voel jij je nu aangesproken en kun jij wel een lieve, zorgzame en avontuurlijke boer in je leven gebruiken? Je hebt eindeloos het programma Boer zoekt Vrouw gekeken en vraagt je af of een date met een boer ook wat voor jou is. Goed nieuws! We zetten voor je op een rijtje waarom daten met boeren een goed idee is.

Boeren datingsite voor vrouw zoekt boer

Ben jij vastberaden om met een boer te daten en heb jij al gegoogeld naar een boeren datingsite? Tip: kijk niet alleen op een boeren datingsite of agrarische datingsites, maar kijk ook eens bij een algemeen relatiebureau. Missie ‘vrouw zoekt boer’ heeft zo nóg meer kans van slagen.

Als jij in de categorie ‘boerin zoekt boer’ of ‘boerin zoekt man’ valt, weet jij natuurlijk als geen ander waarom boeren daten zo leuk is. Ben jij juist een vrouw met groene vingers die graag actief is en van het buitenleven houdt? Let dan even op. Je weet het misschien zelf nog niet, maar daten met een boer past perfect bij je! PartnerSelect vertelt je waarom.

#1: Boeren daten? Een avontuurlijke date gegarandeerd!

Boeren zijn leuke mannen en geweldige partners. Waarom? Omdat ze van avontuur houden. Ze hebben niet voor niets gekozen om de agrarische onderneming van hun ouders over te nemen. Ze weten van aanpakken, zijn zorgzaam (voor hun dieren, maar ook voor jou) en laten je graag zien wat ze bezighoudt. Eén ding is zeker: een date met vrijgezelle boeren is allesbehalve saai.

#2: Vrijgezelle boeren zijn lief en zorgzaam

Lief en zorgzaam. Dat zijn de belangrijkste woorden die het karakter van de (meeste) boeren goed omschrijft. Hoe we dat weten? Omdat zijn leven in het teken staat van zorg. Hij zorgt niet alleen voor zijn dieren, maar ook voor zijn boerderij en grond.

Nuchter, niet moeilijk en niet vies van avontuur. Dat is een heer van het platteland. Zoek je een creatieve partner? Ook op dat vlak zijn boeren van alle markten thuis. Wat dacht je van activiteiten als bezig zijn met fruitteelt en werken in de landbouw? Dat vergt zo nu en dan écht wel wat creativiteit.

#3: Daten met een boer = genieten van het buitenleven

Wil jij van missie ‘vrouw zoekt boer’ een succes maken? Dat lukt zeker als jij ook graag buiten bezig bent. Een beetje liefde voor de natuur en het buitenleven is wel nodig als je met een boer gaat daten. De reden? Omdat je een boer niet snel een hele dag binnen op de bank zult zien zitten. Stel, de dates vloeien voort in een relatie dan kun jij genieten van ploeteren op het land, dieren verzorgen en romantische dates tussen de koeien. Daten en werken op het platteland gaat namelijk prima samen. Niet gek, toch?

#4: Vrouw zoekt boer, maar ook boer zoekt boer

We hebben het hier wel steeds over vrouw zoekt boer, maar boer zoekt boer kan natuurlijk ook! Er zijn genoeg boeren (en boerinnen) die op zoek zijn naar een gezellige mannelijke partner. Dating voor boeren is sinds het programma Boer zoekt Vrouw echt een begrip geworden, en terecht. We hebben allemaal gezien hoe zorgzaam, lief én knap deze mannen kunnen zijn. Wie wil dat nou niet?

#5: Een boer daten heeft veel voordelen

Ja, er zijn een aantal suffe vooroordelen over boeren, maar deze zijn lang niet allemaal waar. Wij vertellen je waarom boeren niet suf en saai zijn, maar juist aantrekkelijk en avontuurlijk:

    • Ze zijn lekker nuchter en goudeerlijk. Wie houdt er nou van veel gedoe? Precies, niemand.
    • Ze zijn fit. Een luie boer hoef je niet te verwachten, het landleven is topsport.
    • Ze zijn (vaak) bescheiden romantisch. De hele dag ‘ik hou van je’ hoef je niet te verwachten, maar ’s avonds met elkaar kroelen op de bank doet hij graag.
    • Ze zijn rustig en relaxed: alles op zijn tijd en rustig aan. Heerlijk, toch?

Vrouw zoekt boer, maar waar vind je die zorgzame, avontuurlijke man?

Ben jij toe aan een nieuwe liefde en benieuwd of een heer op het platteland wat voor je is? Snappen we. Laat de vrijgezelle boer je meenemen in zijn actieve leven en laat je verassen door de bescheiden romanticus. Of… misschien weet jij alláng dat boeren daten de moeite waard is en heb jij al enkele keren een boeren datingsite bezocht. Stop! Zoek niet verder, hier bij PartnerSelect hebben we ook gezellige, zorgzame boeren die wel wat gezelschap kunnen gebruiken. Daarvoor hoef je niet speciaal naar een datingsite voor boeren.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of doe alvast de slagingskanstest. Je hebt missie ‘vrouw zoekt boer’ bijna voltooid, laat die farmdates maar komen.

Bronnen

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.