Marius & Isabella

Marius Isabella voeten strand

Ze weten het precies: over 4 dagen is het 2 jaar geleden dat ze elkaar voor het eerst zagen. Na zijn scheiding en het overlijden van haar echtgenoot, durfden ze het allebei te proberen bij PartnerSelect.
Marius (60) en Isabella (55)* vonden elkaar in hun positiviteit en zin in het leven. Ze vullen elkaar aan en versterken elkaar.

“Hij is geen tweede keuze, maar een tweede kans.
Ik ben zo blij dat ik de volgende fase in ben gegaan.”

Relatiebemiddeling na een scheiding

Na zijn scheiding en verhuizing woonde Marius weer alleen. Maar na al die jaren samen gewoond te hebben, voelde het nu leeg. Hij schreef zich in bij PartnerSelect. De serieuze aanpak van PartnerSelect sprak hem aan. “Een serieuze intake, een redelijke acceptabele prijs, én worden geholpen met wie er het beste bij je past.”

Matchmaking bij PartnerSelect: serieus én luchtig

Isabella vertelt dat haar man na een ziekbed van 2,5 jaar is overleden. Na een paar jaar probeerde ze datingsites, maar vond dit erg vermoeiend. Een meer professionele en betrouwbare aanpak van matchmaking sprak haar aan. De serieuze maar óók luchtige toon van PartnerSelect paste goed bij haar. Daarbij vindt ze de singlesactiviteiten zoals de Singles Autorally heel leuk.

Een persoonlijk intakegesprek aan huis

Allebei kozen ze voor een intakegesprek aan huis. Marius stelde het op prijs dat zijn consulent er echt de tijd voor nam. Over zijn persoonsbeschrijving was hij erg tevreden. Ook Isabella had een goed gesprek met haar consulente. Ze hebben het uitgebreid gehad over het accepteren van het verdriet van een overleden echtgenoot.

Een afgewezen eerste date

Na drie voorstellen las Marius het verhaal van Isabella. “Meteen bij de eerste keer lezen, kreeg ik een goed gevoel.” Isabella had hetzelfde. Met één blik op de foto zag ze dat dit een man was die wilde genieten van het leven.

Meteen zaten ze bijna 1,5 uur met elkaar aan de telefoon. Voor de eerste afspraak had Marius een goed idee: wandelen in het bos, picknicken… Maar Isabella kon alleen maar aan Jack de Ripper denken. Ze moeten er nu hard om lachen.

Ik kon alleen maar aan Jack de Ripper denken.

Maar door Corona ging de horeca pas 2 weken later open. Zo lang wilden ze niet wachten. Ze spraken bij Isabella op het balkon af. Haar eerste indruk? “Wat kijkt hij vrolijk ondeugend!”

Tot hun verbazing zou die eerste date 7,5 uur duren. Hij vond het fijn dat zij niet oordeelde over zijn scheiding. Zij voelde dat hij oprecht geïnteresseerd was. “Hij kan goed luisteren. En filosoferen over het leven; dat konden wij goed.”
Zelfs na 7,5 uur wilden ze nog veel meer van elkaar weten.

Weekendhuwelijk

Daarna zagen ze elkaar op beider woonlocaties in de weekenden. Ze genoten van wandelingen, het strand, koffies “To Go”, gezellig koken en samen op de bank Netflixen. Het werd steeds moeilijker om bij elkaar weg te gaan.
Na een half jaar ‘weekendhuwelijk’ besloten ze een andere oplossing te vinden. Ze vonden een leuk huis tussen hun woonplaatsen in.

Samenwonen

Als mijn man niet ziek was geworden, was ik nog met hem. Dat voelt soms raar.

Het samenwonen was van begin af aan fijn. “Nog steeds word ik heel gelukkig als ik eraan denk dat hij thuis is,” glimlacht Isabella.

Isabella legt uit dat het overlijden van een partner anders is dan een scheiding. “Als mijn man niet ziek was geworden, was ik nog met hem. Dat voelt soms raar. Mooie en leuke momenten staan bovenaan. Met een scheiding is het juist vaak wat negatiever.” Op moeilijke momenten staat Marius voor haar klaar.

Toekomstplannen

CamperZe hebben een jaar genoten van hun huisje en weten dat het samenwonen werkt. Het is tijd voor het volgende project: een appartement in de stad. Ze zitten vol plannen.

“Camper, rondreis, terrasjes… Genoeg leuks!”

Ervaring met PartnerSelect

Niemand heeft de garantie dat het zo succesvol is,
maar je moet het durven proberen.

Allebei kijken ze met een goed gevoel terug op de matchmaking van PartnerSelect. De consulenten en matchmakers zijn professioneel, menselijk en hebben echt interesse. “Ze zijn zorgvuldig met privacy en begrijpen welke issues eromheen spelen.”
Ze raden het dan ook zeker aan om je in te schrijven als je op zoek bent naar de liefde.

“Het is bijna een saai ideaalverhaal,” lachen ze.
“Je kunt echt spreken van verliefdheid,” zegt Isabella. “En dat gevoel werd steeds sterker.”

Ze stoot Marius aan. “Jij zegt het ook altijd…” – “We zijn een goed stel.”

Picknickmand
* Wegens privacyredenen zijn namen gefingeerd.

Je eigen succesverhaal? Doe de slagingskanstest of neem vrijblijvend contact op om te kijken wat PartnerSelect voor jou kan betekenen!

Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent

Waarom kiezen voor PartnerSelect?

Scroll naar boven
Cartoon verliefd jongen en meisje

Jouw slagingskans?

Benieuwd naar jouw kans om een partner te vinden? Doe de test en ontvang de uitslag gratis en vrijblijvend in je mailbox.